Edullinen keittiöremontti Helsinki

Helppo keittiön pintaremontti – uudet keittiön kaapin ovet

Keittiöremontin ei tarvitse välttämättä olla kaiken auki repivä kokonaisvaltainen myllerrys, jossa koko keittiö laatoituksineen ja kaapinrunkoineen laitetaan uuteen uskoon. Vähempikin riittää.

 Meillä on remontointiin edullisempi, ekologisempi ja helpompi vaihtoehto – keittiön kaapinovien ja laatikostojen ruiskumaalaus tai vaihto. Meiltä saat myös keittiön kaapinovet mittatilauksena, jolloin lopputulos on juuri sellainen kuin toivot. Vaihtamalla keittiön kaappien ovet ja laatikostot saat uutta ilmettä nopeasti ja helposti.

Keittiön helppo pintaremontti Helsingissä sekä muualla Uudellamaalla on sinulle, joka haluat uudenveroisen keittiön perinteistä remonttia edukkaammin ja nopeammin. Kun siis keittiön uudistus on haaveissa, Ovitaikurit on valmiina tekemään taikojaan!

Pyydä tarjous keittiön ovien maalauksesta!

Keittiön kaapinovien maalaus sekä keittiön kaapinovet mittatilauksena

Millainen on sinun unelmiesi keittiö? Vaaleaa vai värikkäämpää, kiiltävää vai himmeämpää? Kun keittiön kalusteovet ja laatikostot maalataan, irroitamme ne ja viemme maalaamoon. Jos pinnoissa on naarmuja tai koloja, ei huolta, sillä ne voidaan paikata hiomalla ja kittaamalla. Ruiskumaalaus suoritetaan valitsemallasi värillä värikartan pohjalta. Jos haluat vaihtaa vetimet uusiin myös se hoituu vaivatta maalauksen yhteydessä. Ovien ollessa valmiit tulemme asentamaan ne paikoilleen, ja uutuuttaan hohtava keittiösi on valmis ihasteltavaksi sekä käytettäväksi!

Jos vanhat keittiön kaappien ovet alkavat olla ikäloppuja eikä maalaus ole enää järkevä vaihtoehto, tai kun haluat muuten vain uudenmalliset ovet ja laatikostot, vaihdamme ne uusiin. Valittavanasi on monen tyylisiä, suomalaisia puu-, mdf- ja melamiinovia, joista löydät varmasti makuasi miellyttävän mallin. Tarpeen vaatiessa voimme uusia ovien ja laatikoiden runkolevyt. Myös kalusteiden mekanismit vaihdetaan.

Samalla kun keittiökalusteiden ovet uudistetaan, voit vaihdattaa esimerkiksi työtasot, altaat ja hanat sekä valaisimet; meiltä hoituvat myös led-valaistukset. Katsotaan yhdessä, mitä kaikkea keittiössäsi olisi tarvetta päivittää.

Olemme loihtineet uusia keittiöitä lähes kymmenen vuoden kokemuksella. Katso referensseistä, mitä on tullut tehtyä ja kysy vaikka saman tien tarjousta, tai ota yhteyttä pyytääksesi myyntiedustajaamme luoksesi, joka suunnittelee kanssasi veloituksetta keittiösi muodonmuutoksen.

Sujuvaa palvelua kotimaisista käsistä

Ovitaikureiden kotimaiset pojat ovat valmiina palvelemaan sinua, kun kodin sydämelle kotona tai vaikka mökillä on aika tehdä jotain! Ehkä haluat keittiöstäsi vain kauniimman ja viihtyisämmän tai haluat hieman parannella pintoja asuntosi myyntiä varten?

Me mahdollistamme, että keittiön pintaremontti Helsingin, Espoon ja muun Uudenmaan alueella voidaan toteuttaa kukkaroystävällisellä budjetilla. Kysy hinta-arviota, mitä keittiön uudistaminen kaapistojen maalauksella tai vaihdolla voisi maksaa.

Meiltä saat myös liukuovet, kuten peilikaapit ja muut kaapistot esimerkiksi eteiseen mittojen mukaan. Lue sivuiltamme lisää ja ota yhteyttä!

Pyydä tarjous mittatilaus liukuovista!