Keittiökaappien maalaus – uutta ilmettä helposti!

Keittiön kaapin ovien ruiskumaalaus on nopea ja edullinen vaihtoehto saada uutta ilmettä keittiölle. Kaappien maalaus on toimiva tapa uudistaa nuhjuisilta näyttävät keittiökaapit, jotka ovat rakenteiltaan kunnossa. Suurta keittiöremonttia on turha lähteä tekemään, jos todellista tarvetta suuremmille töille ei ole. Ovien ruiskumaalaus antaa uuden elämän keittiön vanhoille oville ja kalusteille. Se on myös ekologinen tapa uudistaa keittiön ilmettä, koska koko keittiön kaapistoa runkoineen ei tarvitse vaihtaa.

Ovet käytetään maalaamolla, jossa tehdään pohjatyöt ja maalaus. Värin saa valita ammattilaisen värikartasta juuri oman maun mukaan, olipa etsinnässä viileän vaaleaa tai räiskyvän räväkkää. Kiiltoasteeksi keittiön kaappien oviin valikoituu usein puolihimmeä, mutta myös täyskiiltävät pinnat onnistuvat meiltä ongelmitta. Mikäli keittiön ovet ovat jo hieman enemmän elämää nähneet ja kärsineet jo vaurioistakin, ei hätää! Suurempien kolojen korjaukset, sekä vetimen reikien kittaukset onnistuvat meiltä helposti.

Anna keittiön kaappien maalaus ammattilaisille. Huolellisella pohjatyöllä ja ruiskumaalauksella lopputuloksesta tulee siisti ja kestävä, ilman maaliraitoja.

Uusi ilme keittiöön pienellä vaivalla ja edullisesti

Mikäli haluat uudistaa keittiön ilmettä enemmänkin kuin vain uuden värin avulla, kerro haaveistasi meille. Tarjoamme myös välitilaratkaisuja, työtasoja, vetimiä, altaita, hanoja, mekanismeja sekä valaisimia. Vankalla asiantuntijuudella ja ammattitaidolla autamme sinua valitsemaan juuri oikeat ratkaisut unelmiesi keittiöön.

Keittiön kalusteovien ruiskumaalaus on ekologinen tapa uudistaa keittiötä. Vanhat työtasot ja muut uudistuksessa syntyvät jätteet kierrätetään vastuullisesti. Sinä voit keskittyä vain nauttimaan uudistuneesta keittiöstäsi.

Ota yhteyttä, niin myyntiedustaja tulee suunnittelemaan Teille unelmien keittiön veloituksetta!