Kotimaiset liukuovet, kaapistot ja kaapin ovet

Erilaiset kaapit ja kaapistot ovat tarpeellisia joka kodin tavaran säilytyksessä. On vaikeaa kuvitella esimerkiksi eteistä ilman kunnollista kaappia, jonka oven taakse saa piilotettua perheen ulkovaatteet ja kengät. Makuuhuoneiden vaatesäilytyksessä kaapit ovat kultaakin kalliimmat. Kaapistot ovat lisäksi merkittävä elementti sisustuksessa ja on tärkeää, että kaapin ovet ovat hyväkuntoiset.

Me teemme ja asennamme kotimaiset liukuovet ja kaapistot mittojen mukaan tehtynä. Meiltä saa sekä peililiukuovet, lasiovet että kalusteovet. Suunnittelemme veloituksetta juuri teille sopivan kokonaisuuden. Suunnitelmat tehdään aina paikan päällä 3D-suunnitteluohjelmalla. Tarjoamme palvelun täydellisenä kokonaistoimituksena. Hoidamme muutostyöt suunnittelusta purku- ja asennustöihin sekä jätteiden kierrätykseen.

Liukuovet kaappiin – vanhalle uusi ilme helposti

Aina ei ole tarpeen uusia kaapistoa kokonaan. Jos kaappien rungot ovat hyvässä kunnossa, silloin kaapin ovien uusiminen voi riittää. Tämä säästää ajan ja rahan lisäksi myös luontoa. Me voimme vaihtaa liukuovet kalusteovien tilalle ja säilyttää olemassa olevan kaapiston, tai toteuttaa mittatilaustyönä kokonaan uuden kaapiston haluamallasi sisällöllä ja ovella.

Vaihtamalla puisten kalusteovien tilalle liukuovet kaappiin, saat samalla luotua lisää tilan tuntua huoneeseen kuin huoneeseen. Sisustuksen yleisilme muuttuu raikkaammaksi ja avarammaksi. Ja mikä parasta, remontti on erittäin nopea: jopa päivässä valmista! Tarvittaessa teemme liukuovet mittojen mukaan.

Ota rohkesti yhteyttä, niin myyntiedustajamme tulee suunnittelemaan teille unelmien uudistuksen!

 

Ota yhteyttä