Keittiökaappien ovien ja laatikostojen vaihto

Keittiö on kodin sydän, joten ymmärrettävästi siihen halutaan myös panostaa ja tehdä keittiöstä mahdollisimman viihtyisä sekä tyylikäs. Keittiöremontin hinta voi kuitenkin nousta merkittäväksi kynnykseksi, mutta meillä on tähän tarjolla erinomainen vaihtoehto! Hyvin suuri osa keittiön pystypinta-alasta on lähes poikkeuksetta kaappien ja laatikostojen peitossa, jolloin pelkkä keittiökaappien ovien vaihto muuttaa keittiön ilmeen täysin.

Valitse lähes uudenveroinen keittiö, edulliseen hintaan!

Milloin pelkkä keittiökaappien ovien vaihto riittää?

Ovien ja laatikostojen vaihto on hyvä, edullinen vaihtoehto keittiöremontille, jos kaappitilaa on riittävästi ja kaapiston sekä laatikostojen rakenteet ovat hyvässä kunnossa. Keittiön ovien uusiminen kokonaan on loistava ratkaisu silloin, kun vanhojen ovien malli ei miellytä tai ovet ovat päässeet heikkoon kuntoon. Ovien vaihdon yhteydessä uusitaan aina myös saranat ja vetimet, jotka viimeistelevät uuden ilmeen.

Mikäli vanhat ovet ovat malliltaan ja kunnoltaan hyvät, kannattaa tutustua ruiskumaalaukseen.

Keittiön uusi ilme laadusta tinkimättä

Panostamme laatuun. Käytämme vain suomalaisia mdf-, melamiini- ja puuovia. Erilaisia ovimalleja on runsaasti, joten kaikille löytyy varmasti oma suosikki. Me hoidamme ovien vaihdon lisäksi myös vanhojen ovien kierrättämisen asianmukaisesti.

Mikäli kodin pintaremonti on muutenkin ajankohtainen, tarjoamme myös välitilaratkaisuja, työtasoja, vetimiä, altaita ja hanoja, mekanismeja sekä valaisimia.

Ota yhteyttä, niin myyntiedustaja tulee suunnittelemaan Teille unelmien keittiön!