Keittiön kaappien ovien ja laatikostojen vaihto

Kaipaako keittiösi uutta ilmettä, mutta keittiöremontin hinta ja työläys hirvittävät?

Keittiön kaappien ovien ja laatikostojen vaihto on helppo, nopea ja edullinen keino remontoida keittiö! Koska suurin osa keittiöstä on lähes poikkeuksetta kaappien ja laatikostojen peitossa, pelkkä kaapin ovien ja laatikostojen etulevyjen vaihto tuo keittiöön täysin uuden ilmeen.

Uudistamme keittiöt sujuvasti, nopeasti ja pienemmälläkin budjetilla Etelä-Suomen seudulla. Ota rohkesti yhteyttä, niin keskustellaan!

Ota yhteyttä

 

Milloin pelkkä keittiökaappien ovien vaihto riittää?

Keittiön ovien ja laatikostojen vaihto on hyvä ja edullinen vaihtoehto keittiöremontille silloin kun:

  • keittiön pohjapiirros ja toiminnallisuudet vastaavat tarpeitanne
  • kaappien ja laatikostojen rungot ovat hyvässä kunnossa
  • ainoastaan keittiön ilme kaipaa uudistusta

Ovien ja laatikostojen vaihdon yhteydessä uusitaan aina myös saranat ja vetimet, jotta kaapistot toimivat moiteettomasti ja ilme on viimeistelty.

Mikäli nykyiset keittiökaappien ovet ja laatikostojen etulevyt ovat hyvässä kunnossa ja malli on miellyttävä, mutta ainoastaan värimaailmaan toivotaan muutosta, on keittiön kaapinovien ruiskumaalaus myös hyvä vaihtoehto. Lisää keittiökalusteiden ruiskumaalauksesta voit lukea täältä.

Keittiön uusi ilme edullisesti mutta laadukkaasti

Vaikka keittiöremontti toteutettaisiinkin edullisesti ja nopeasti vain vaihtamalla ovet ja laatikostojen etulevyt, me Ovitaikureilla panostamme laatuun. Käytämme vain suomalaisia mdf-, melamiini- ja puuovia, jotka ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Erilaisia ovimalleja on tarjolla runsaasti, joten kaikille löytyy varmasti oma suosikki. Hoidamme ovien vaihdon lisäksi myös vanhojen ovien kierrättämisen asianmukaisesti.

Keittiökaappien ovien ja laatikostojen vaihdon yhteydessä keittiössä voidaan uusia myös muita osa-alueita, kuten välitilat, työtasot, altaat ja hanat sekä valaistus. Jätä tarjouspyyntö, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva keittiöremontti!

 

Pyydä tarjous