Keittiön kaappien ovien ja laatikostojen maalaus

Keittiön kaappien ovien ja laatikostojen maalaus on nopea ja edullinen vaihtoehto saada uutta ilmettä keittiölle.

Kaappien maalaus on toimiva keino uudistaa nuhjuisilta näyttävät keittiökaapit silloin kun:

  • kaappien rungot ovat kunnossa
  • keittiön pohjapiirros ja toiminnallisuudet vastaavat tarpeitanne
  • kaapistojen tyyli miellyttää silmää, mutta kaapistot näyttävät nuhjuisilta tai väri ei ole toivottu

Keittiön kaapistojen maalaus antaa uuden elämän keittiön vanhoille oville ja kalusteille. Se on myös ekologinen tapa uudistaa keittiön ilmettä, koska koko keittiön kaapistoa runkoineen ei tarvitse vaihtaa.

Toteutamme keittiön kaapistojen maalaukset Etelä-Suomen seudulla. Ovet maalataan omalla maalaamollamme, jossa tehdään tarvittavat pohjatyöt ja ruiskumaalaus. Värin saa valita ammattilaisen värikartasta juuri oman maun mukaan, olipa etsinnässä sitten viileän vaaleaa tai räiskyvän räväkkää.

Mikäli keittiön ovet ovat jo hieman enemmän elämää nähneet ja kärsineet jo vaurioistakin, ei hätää! Suurempien kolojen korjaukset, sekä vetimen reikien kittaukset onnistuvat meiltä helposti. Huolellisella pohjatyöllä ja ruiskumaalauksella lopputuloksesta tulee siisti ja kestävä, ilman maaliraitoja.

Ota yhteyttä

 

Uusi ilme keittiöön pienellä vaivalla ja edullisesti

Mikäli haluat uudistaa keittiön ilmettä enemmänkin kuin vain uuden värin avulla, kerro haaveistasi meille. Tarjoamme myös välitilaratkaisuja, työtasoja, vetimiä, altaita, hanoja, mekanismeja sekä valaisimia. Vankalla asiantuntijuudella ja ammattitaidolla autamme sinua valitsemaan juuri oikeat ratkaisut unelmiesi keittiöön.

Keittiön kalusteovien ruiskumaalaus on ekologinen tapa uudistaa keittiötä. Vanhat työtasot ja muut uudistuksessa syntyvät jätteet kierrätetään vastuullisesti. Sinä voit keskittyä vain nauttimaan uudistuneesta keittiöstäsi.

Jätä rohkeasti tarjouspyyntö, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva keittiöremontti!

Pyydä tarjous