Yritys

Ovitaikurit Oy perustettiin vuonna 2014 neljän kaveruksen toimesta, tarkoituksena näyttää kuinka paljon laadukkaalla työllä ja palvelulla voi saada aikaan.

Perusta toiminnalle on lähtöisin halusta tarjota kuluttajille edullisempaa vaihtoehtoa keittiöremontin rinnalle. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia kaikkiin keittiöihin käyttämällä jo käytössä olevia materiaaleja hyväksi. Toimintamme keskittyy Uudenmaan alueelle.

Ruiskumaalaus tekee kalusteovista ulkoisesti uuden ja siistin näköisiä. Se on edullinen, nopea ja luontoa säästävä. Värivalikoima on laaja, jokaiselle löytyy varmasti sopiva sävy. Kalusteiden naarmut ja kolot eivät ole ongelma, sillä ne voidaan korjata hiomalla ja kittaamalla ennen maalausta.

Kalusteovien ja laatikostojen vaihto on silloin hyvä vaihtoehto, kun haluaa muuttaa ovien mallia tai vanhat kalusteovet ovat jo liian huonossa kunnossa. Käytämme suomalaisia mdf-, puu- ja levyovia. Meiltä saa myös uudet kaapinovet ilman asennusta ympäri Suomen.

Ovien vaihdon yhteydessä uusitaan myös kalusteiden mekanismit, sekä tarvittaessa voidaan uusia myös runkolevyjä.

Keittiön uudistuksen lisäksi meiltä saa myös kotimaiset liukuovet ja kaapistot mittojen mukaan tehtynä.

img_0069

Mitä saat, kun Ovitaikurit uudistaa keittiösi ilmeen:

  • Kalusteovien ja etulevyjen ruiskumaalauksen
  • Kalusteovien ja laatikostojen uusimisen
  • Pöytätasojen uusimisen
  • Upeat välitilaratkaisut
  • Mekanismien uusimisen
  • Varmasti sujuvaa suomalaista palvelua

Teemme kaikki kohteemme alusta loppuun asti valmiiksi avaimet käteen-palveluna. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teillekin yhdessä sopiva kokonaisuus.