Palvelut

Edullinen keittiö Ovitaikureilta

Keittiön uusi ilme ei aina vaadi suurta, kallista ja kauan kestävää keittiöremonttia. Joskus keittiön kaapinovien vaihto tai ruiskumaalaus voi riittää piristämään vanhan ja väsähtäneen ilmeen. Kaapinovien maalaus ja vaihto on myös nopea keino tehdä unelmiesi keittiö.

Ovien ja laatikostojen vaihto on toimiva vaihtoehto keittiöremontille, jos kaappitilaa ei tarvitse lisätä ja kaapiston sekä laatikostojen rakenteet ovat hyvässä kunnossa.

Kalusteovet ja liukuovet mittojen mukaan

Teemme ja asennamme kotimaiset liukuovet ja kaapistot mittojen mukaan tehtynä esimerkiksi eteiseen tai makuuhuoneeseen. Meiltä saa sekä peililiukuovet, lasiovet että kalusteovet. Suunnittelemme veloituksetta juuri teidän kotiinne ja tyyliinne sopivan kokonaisuuden. Tarjoamme palvelun täydellisenä kokonaistoimituksena. Hoidamme muutostyöt suunnittelusta purku- ja asennustöihin sekä jätteiden kierrätykseen.

Mikäli vanhat kaappirungot ovat hyvässä kunnossa, voi pelkkä kaapin ovien uusiminen riittää. Näin säästät aikaa, rahaa ja myös luontoa. Voimme korvata vanhat saranalliset kalusteovet liukuovilla ja säilyttää olemassa olevan kaapiston. Halutessasi toteutamme mittatilaustyönä kokonaan uuden kaapiston haluamallasi sisällöllä ja ovella.

Ovitaikurit loihtivat uutta ilmettä kotiisi edullisesti pääkaupunkiseudulla, kuten Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Uudistus on lisäksi erittäin nopea – jopa päivässä valmista!

Pyydä tarjous!