Edullinen keittiöremontti Kerava

Helppo ja nopea keittiön pintaremontti

Keittiö on kodin sydän, minkä vuoksi se onkin usein ensimmäinen asia, johon kodissa kiinnittää huomiota. Moni saattaa kokea, että keittiön ilme on jo hieman vanhentunut, mutta keittiöremontin aloittaminen tuntuu kalliilta ja työläältä projektilta.

Keittiölle voidaan antaa täysin uusi ilme kuitenkin myös kaikkia rakenteita purkamatta. Mikäli keittiön pohjaratkaisu on toimiva ja rakenteet ehjiä, muuttuu keittiö kuin uudeksi ainoastaan keittiön kaapinovien maalauksella tai uudet keittiön kaapinovet vaihtamalla. Koska suurin osa keittiön pystypinta-alasta muodostuu juuri kaappien ovista, vaikuttaa niiden maalaus tai vaihto merkittävästi koko keittiön ilmeeseen.

Ovitaikureiden keittiötaian avulla keittiösi saa uuden ilmeen nopeasti, helposti ja edullisesti! Toteutamme taikojamme Keravalla ja koko muun Uudenmaan alueella.

keittiö ennenjälkeen

Mikä olisi sinulle paras keittiöratkaisu?

Keittiön kaapinovien ruiskumaalaus

Jos keittiön kaapinovet ovat täysin ehjät, mutta ovien väri ei miellytä tai pinta on kulunut, on keittiön kaapinovien ruiskumaalaus kaikkein helpoin keino remontoida keittiö. Lisäksi kaapinovien maalaus on ekologista, sillä näin vanhat ovet saadaan edelleen säilytettyä.

Irrotamme vanhat kaapinovesi ja viemme ne maalaamollemme, jossa korjaamme mahdolliset pienet kolhut ja naarmut sekä maalaamme ovet toivomallasi sävyllä – oli se sitten klassisen vaalea tai räiskyvän värikäs. Kun maali on kuivunut, saavumme asentamaan keittiökaappien ovet takaisin paikoilleen. Tämän helpommin ja nopeammin ei keittiötä voi remontoida!

 

Keittiön kaapinovien vaihto

Mikäli keittiökaappien ovet ovat jo parhaat päivänsä nähneet tai niiden tyyli ei miellytä, voidaan koko keittiön kaapistojen sijaan vaihtaa ainoastaan kaappien ovet. Näin säästytään aikaa vieviltä purkutöiltä sekä kalliiden runkojen uusimiselta.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ovimalleja, joista jokaiseen makuun löytyy taatusti sopiva. Käytämme ainoastaan kotimaisia kaapinovia, jotka ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Hoidamme puolestasi niin vanhojen ovien poistamisen ja asianmukaisen kierrätyksen kuin uusien ovien mittauksen, valmistuksen mittatilaustyönä ja asentamisen käyttövalmiiksi paikoilleen – sujuvasti ja nopeasti.

Anna Ovitaikureiden taikoa keittiöösi uusi ilme

Laatu ohjaa kaikkea mitä teemme – niin palvelumme, maalaustyömme kuin asentamiemme uusien ovien osalta. Haluamme, että jokainen voi nauttia kauniista keittiöstä ilman, että se nielee kokonaisen lomamatkakassan tai häiritsee asumista viikkotolkulla.

Keittiön kaapinovien lisäksi meiltä löydät kattavat valikoiman myös muita keittiön kalusteita, kuten työtasoja, altaita, hanoja ja valaisimia – kaapistojen runkoja unohtamatta. Olivat keittiöhaaveesi sitten millaisia tahansa, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan tyyliisi, aikatauluusi ja budjettiisi sopiva keittiökokonaisuus.