Edullinen keittiöremontti Espoo

Helppo keittiön pintaremontti Ovitaikureilta

Keittiöremontti on usein yksi kodin kalleimmista remonteista. Aina ei kuitenkaan ole tarpeen tehdä vaivalloista, koko keittiön uudistavaa ja auki repivää remonttia. Jos kaappitilaa on riittävästi ja keittiön kaapistojen rungot ovat hyvässä kunnossa, saa keittiö aivan uuden ilmeen jo pelkästään keittiökaappien ovien ja laatikostojen vaihdolla tai ruiskumaalauksella. Toteutamme myös keittiön kaapinovet mittatilauksena, jolloin lopputulos on juuri sellainen kuin toivot. Näin keittiöremontti on merkittävästi koko keittiökaapistojen uusimista edullisempi, nopeampi ja helpompi toteuttaa – ekologisuutta unohtamatta. 

Keittiön helppo pintaremontti Espoossa sekä muualla Uudenmaan alueella on sinulle, joka haluat uudenveroisen keittiön perinteistä remonttia edukkaammin ja nopeammin. Kun siis keittiön uudistus on haaveissa, Ovitaikurit on valmiina tekemään taikojaan!

Keittiön kaapinovien maalaus ja keittiön kaapinovet mittatilauksena

Uudistamalla keittiön kaapin ovien ja laatikostojen visuaalisen ilmeen, uudistat koko keittiön ilmettä merkittävästi. Keittiön kaapinovien ruiskumaalauksella saamme aikaiseksi juuri sellaisen ilmeen, kuin sinä haluat. Kun keittiön kalusteovet ja laatikostot maalataan, irroitamme ne ja viemme maalaamoon. Jos pinnoissa on naarmuja tai koloja, hiomme ja paikkaamme ne kittaamalla. Ruiskumaalaus suoritetaan valitsemallasi värillä värikartan pohjalta. Jos haluat vaihtaa samalla vetimet uusiin, myös se hoituu vaivatta maalauksen yhteydessä. Ovien ollessa valmiit asennamme ne paikoilleen, ja uutuuttaan hohtava keittiösi on valmis ihasteltavaksi sekä käytettäväksi!

Mikäli keittiösi kaapinovet alkavat olla käyttöikänsä päässä eikä maalaus ole enää järkevä vaihtoehto, tai kun haluat muuten vain uudenmalliset ovet ja laatikostot, vaihdamme ne kokonaan uusiin. Valittavanasi on moneen tyyliin sopivia, suomalaisia puu-, mdf- ja melamiiniovia, joista löydät varmasti makuasi miellyttävän mallin. Tarpeen vaatiessa voimme uusia ovien ja laatikoiden runkolevyt. Myös kalusteiden mekanismit vaihdetaan. Jos toivot suurempaa uudistusta, voimme samalla vaihtaa esimerkiksi työtasot, altaat ja hanat sekä valaisimet uusiin. Katsotaan yhdessä, mitä kaikkea keittiössäsi olisi tarvetta päivittää.

Olemme loihtineet uusia keittiöitä lähes kymmenen vuoden kokemuksella. Katso referensseistä, mitä olemme tehneet ja kysy vaikka saman tien tarjousta, tai ota yhteyttä pyytääksesi myyntiedustajaamme luoksesi, joka suunnittelee kanssasi veloituksetta keittiösi muodonmuutoksen.

Uudet keittiön kaapin ovet toiveidesi mukaan

Ovitaikureiden suomalaiset pojat ovat valmiina palvelemaan sinua, kun kodin, vapaa-ajan asunnon tai kesäpaikan keittiölle on aika tehdä jotain! Ehkä haluat keittiöstäsi vain kauniimman ja viihtyisämmän tai haluat hieman parannella pintoja asuntosi myyntiä varten?

Me mahdollistamme, että keittiön pintaremontti Espoossa voidaan toteuttaa kukkaroystävällisellä budjetilla. Miitä keittiön uudistaminen kaapistojen maalauksella tai vaihdolla maksaa? Kysy hinta-arviota!

Meiltä saat myös liukuovet, kuten peilikaapit ja muut kaapistot esimerkiksi eteiseen mittojen mukaan. Lue sivuiltamme lisää ja ota yhteyttä!