Etsitkö kalusteovia tai keittiön kaappien vaihtoa Vantaalla?

Haluatko tehdä keittiöremontin edullisesti Vantaalla hyödyntämällä vanhoja kalusterakenteita tai vaihtaa kaappiesi ilmettä? Ovien vaihdon jälkeen keittiö on lähes uudenveroinen ja remonttibudjetti pysyy aisoissa. Olemme vuonna 2014 perustettu, kalusteoviin ja maalaukseen erikoistunut yritys, joka hoitaa laadulla ja ammattitaidolla keittiökalusteiden remontoinnin

Jos siis nykyisen keittiön väri tai pintamateriaalit ei miellytä, voi keittiön ovien uusiminen olla hyvä vaihtoehto. Tämä on myös hyvä vaihtoehto, jos ovet ovat päässeet heikkoon kuntoon ettei ruiskumaalaus enää pelkästään auta. Keittiön ovien vaihdon yhteydessä uusitaan aina myös saranat ja vetimet, joten koko ilme näyttää uudelta vaihdon jälkeen.

Meille erityisen tärkeää on panostaa laatuun. Tämän vuoksi käytämme vain suomalaisia mdf-, melamiini- ja puuovia. Ovimalleja on runsaasti, joten kaikille löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Jotta asiakas saa tarvittaessa kaiken remonttiin liittyvän samasta paikkaa, tarjoamme myös välitilaratkaisuja, työtasoja, vetimiä, altaita/hanoja, mekanismeja sekä valaisimia. Myös vanhat ovet kierrätetään asianmukaisesti Ovitaikureiden toimesta.

Kun Ovitaikurit uudistaa keittiösi ilmeen, saat kauttammme nämä:

  • Kalusteovien ja etulevyjen ruiskumaalauksen
  • Kalusteovien ja laatikostojen uusimisen
  • Pöytätasojen uusimisen
  • Upeat välitilaratkaisut
  • Mekanismien uusimisen
  • Varmasti sujuvaa suomalaista palvelua

Teemme kaikki kohteemme alusta loppuun asti valmiiksi avaimet käteen-palveluna myös Vantaalla. Ota yhteyttä, niin myyntiedustaja tulee suunnittelemaan Teille unelmien keittiön!

Tutustu myös meidän ruiskumaalauspalveluun! Keittiön kalusteovien ruiskumaalaus on ekologinen tapa uudistaa keittiötä. Vanhat työtasot ja muut uudistuksessa syntyvät jätteet kierrätetään vastuullisesti.

Myös liukuovet ja kaapistot meiltä!