Uudet kalusteovet tai keittiökaappien ovien vaihto Vantaa

Haluatko tehdä keittiöremontin edullisesti Vantaalla hyödyntämällä vanhoja kalusterakenteita tai vaihtaa kaappiesi ilmettä? Ovien vaihdon jälkeen keittiö on lähes uudenveroinen ja remonttibudjetti pysyy aisoissa.

Jos siis nykyisen keittiön väri tai pintamateriaalit ei miellytä, voi keittiökaappien ovien vaihto olla hyvä vaihtoehto. Tämä on myös hyvä vaihtoehto, jos ovet ovat päässeet niin heikkoon kuntoon, ettei ovien ruiskumaalaus enää pelkästään auta. Keittiön ovien vaihdon yhteydessä uusitaan aina myös saranat ja vetimet, joten koko keittiön ilme näyttää uudelta vaihdon jälkeen.

Meille erityisen tärkeää on panostaa laatuun. Tämän vuoksi käytämme vain suomalaisia mdf-, melamiini- ja puuovia. Ovimalleja on runsaasti, joten kaikille löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto. Olemme vuonna 2014 perustettu, kalusteoviin ja maalaukseen erikoistunut yritys, joka hoitaa laadulla ja ammattitaidolla keittiökalusteiden remontoinnin.

Jotta asiakas saa tarvittaessa kaiken remonttiin liittyvän samasta paikasta, tarjoamme myös välitilaratkaisuja, työtasoja, vetimiä, altaita/hanoja, mekanismeja sekä valaisimia. Myös vanhat ovet kierrätetään asianmukaisesti Ovitaikureiden toimesta.

Ovitaikurit uudistaa keittiösi ilmeen – keittiökaappien maalaus, ovien ruiskumaalaus tai liukuovet mittojen mukaan Vantaalla!

 

Kun Ovitaikurit uudistaa keittiösi ilmeen, saat kauttamme nämä:

  • Kalusteovien ja etulevyjen ruiskumaalaus
  • Kalusteovien ja laatikostojen uusiminen
  • Pöytätasojen uusiminen
  • Upeat välitilaratkaisut
  • Mekanismien uusiminen
  • Varmasti sujuvaa suomalaista palvelua

Teemme kaikki kohteemme alusta loppuun asti valmiiksi avaimet käteen-palveluna myös Vantaalla. Ota yhteyttä, niin myyntiedustaja tulee suunnittelemaan Teille unelmien keittiön!

Tutustu myös ruiskumaalauspalveluun! Keittiön kalusteovien ruiskumaalaus on ekologinen tapa uudistaa keittiötä. Vanhat työtasot ja muut uudistuksessa syntyvät jätteet kierrätetään vastuullisesti.

Myös liukuovet ja kaapistot mittojen mukaan meiltä!

Pyydä tarjous!